Kalusto
 

”Tunnistat automme valko-vihreästä värityksestä ja iloisista kuskeista. Keräysalueitamme ovat Joensuu, Liperi, Polvijärvi, Outokumpu, Eno, Uimaharju, Kontiolahti ja Lehmo. Käytössämme on kuusi eri tarkoituksiin käytettävää autoa. ”

Joensuun Kierrätys-Kuljetus Oy:llä on kolme jätepakkaaja-kuorma-autoa, joilla ajetaan paperia, pahvia ja keräyskartonkia sekä sekajätettä. Kaikki lajikkeet kerätään erikseen.

Yrityksessä on kaksi vaihtolavakuorma-autoa, joissa on koukkulaitetartuntaominaisuus. Näillä autoilla ajetaan vaihtolavoja ja puristimia. Toisessa vaihtolava-autossa on jätepakkaajassa Hiab-nosturi, jolla tyhjennetään mm. Molok-syväsäiliötä taloyhtiöiltä. Toisessa vaihtolava-autossa on kiinteästi asennettu kourallinen nosturi, jolla voidaan tehdä erilaisia nosturihommia. Pääsääntöisesti tämä nosturiauto tekee tuottajavastuunalaista paperinkeräystä toiminta-alueemme yleisistä keräyspisteistä eli ekopisteistä.

Yrityksessä on myös perälaudallinen vaihtolavakuorma-auto, jolla ajetaan mm. tietoturvapalvelua ja kuljetetaan paaleja tai muuta kappaletavaraa.
 

Diasarja paperiboksien tyhjennyksistä nosturilla (klikkaa kuvat isommiksi)
     

Diasarja puristimen tyhjennyksestä (klikkaa kuvat isommiksi)
   

 

Idealmainos 8/2010