Jätehuoltoa Joensuussa jo kauan

"Hannes Karhu aloitti paperin ja pahvin keräämisen 1960-luvulla avolava-pakettiautolla. Lauri Karhu jatkoi isänsä toimintaa kotipaikallaan ja siirtyi Joensuun teollisuusalueelle 1970-luvulla."

Vuonna 1994 Paperinkeräys Oy osti laitostoiminnot ja yrityksen nimi muuttui nykyiseksi, Joensuun Kierrätys – Kuljetus Oy:ksi. Tuolloin remmiin astui Mikko ja Jaana Karhu ja toiminta muuttui pelkäksi kuljetustoiminnaksi.

Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy on vahvasti perheyritys ja on ylpeä juuristaan. Paikallisuus on meille hyvin merkittävä arvo.

Kierrättäminen on kehittynyt valtavasti viime vuosina ja Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy on ollut kehityksessä erittäin aktiivisesti mukana.

Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy on erittäin vahva paikallinen toimija jätehuoltoasioissa ja on verkostoitunut useiden toimijoiden kanssa.


Nykypäivä

Kokonaisvaltaiset jätehuoltoratkaisut ovat Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy:n parasta osaamista.

Käytössämme on kaikki ajanmukaiset sähköiset järjestelmät ympäristöraportointia myöten.

 Nykyaikainen kuljetuskalusto, hyvä henkilökunta sekä kolmen sukupolven ajan kerrytetty asiantuntijuus Pohjois-Karjalaisesta kuljetus-kentästä takaa meiltä teille erinomaista yhteistyötä. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullista jätehuoltoa!

Kuljetusliike Joensuu
Kuljetusliike Joensuu

Laitetaan yrityksesi jätehuolto kuntoon ympäristöraportointia myöten!